blank

Boekpresentaties ‘In het midden de mens’
op 31 oktober (Zeist) en 10 november (Zoom)

Op 31 oktober (Zeist) en 10 november (online zoom) organiseren we twee debatten naar aanleiding van onze nieuwste uitgave 'In het midden de mens'. Beide keren staan we in de aanwezigheid van Christof Wiechert stil bij diens kritische beschouwing van de vrijeschoolcultuur in deze tijd.
Loading...

Steun ons

Berichtenservice

Staat in ons onderwijs wel het kind in het midden, dat wil zeggen de concrete opgroeiende mens, met zijn of haar net ontwakende talenten en vooralsnog verborgen levensidealen? Laten we door onze focus op de ‘slimheid’ die nodig is voor later maatschappelijk succes, geen goud liggen?

Voor het eerst in het lange tijd organiseert Steiner Vertalingen een discussiebijeenkomst bij de presentatie van een nieuwe uitgave. In aanwezigheid van Christof Wiechert staan we stil bij zijn kritische beschouwing van de vrijeschoolcultuur in deze tijd. We nodigen mensen uit de onderwijswereld uit hierop te reageren én we gaan met u in gesprek.

Om voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te zijn, hebben we twee sessies georganiseerd:

  • een live bijeenkomst op 31 oktober van 13u30 tot 16u30 in de Grote Aula van de Stichtse Vrijeschool, Socrateslaan 24, Zeist
  • een online zoom-bijeenkomst op 10 november van 20u00 tot 21u30

Bij de live presentatie in Zeist hebben we gekozen voor toegang via een QR-coronabewijs. Wij zijn ons ervan bewust dat dit kiezen is tussen twee kwaden; óf we sluiten kwetsbaren uit, óf we verplichten niet-gevaccineerden vooraf een test te doen.

Voor beide presentaties is aanmelding vooraf noodzakelijk.

blank

blank