Stichting Rudolf Steiner Vertalingen

Uit de sterren

De lange weg naar een nieuwe geboorte

(diverse GA)

 

Verschijnt 3 november 2019

1e druk • isbn 978-90-829998-9-1

200 pagina's

softcover

 

Prijs: € 24,50 (gratis verzending binnen Nederland)

 

Direct bestellen? Mail naar:

bestelling@steinervertalingen.nl

 

Wie ben ik en waarom ben ik die ik ben? Het idee dat je er al eerder was, dat je (on)hebbelijkheden bij jou horen en dat ook je ontmoetingen geen toeval zijn, voelt voor steeds meer mensen als reëel.

Reïncarnatie? Maar wat er dan gebeurt tussen twee levens in, hoe het voorbije leven wordt verwerkt en het nieuwe wordt voorbereid, blijft toch een mysterie.

 

Op dat verborgen gebied werpt het spirituele onderzoek van Rudolf Steiner een onvermoed licht. De reis die de ziel na de dood doormaakt, voert haar in zekere zin tot aan de sterren. Op die weg moet veel worden afgelegd en gereinigd, voordat de ommekeer kan worden gemaakt en het kleed van het nieuwe leven kan worden geweven.

 

Uniek aan deze voordrachten is de nadruk op de laatste fase: de uiteindelijke afdaling van de ziel, het moment van de conceptie en bijzondere aspecten van de embryonale ontwikkeling. En dan, als het kind eenmaal geboren is, laat het met zijn grandioze ontwikkelingsstappen zien waar het vandaan komt. Hoe deze ‘bode van de geestelijke wereld’ te ontvangen en te begeleiden vormt het sluitstuk van Steiners beschouwingen.

 

Een boek voor ouders, opvoeders en ieder die zich vragen stelt over het leven.

 

 

Bekijk hier de inhoudsopgave