menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mayke de Witt Hamer

Secretaris

Mijn leestip

Loading...

Vanuit de achtergrond van de vrijeschool raakte ik betrokken bij de opzet van een speelgoed- en boekentafel, waarna ik samen met een vriendin een dito winkel ben gestart.

Van het een kwam het ander: na ruim tien jaar als ondernemer gewerkt te hebben werd ik gevraagd om voor de collega-winkeliers, verenigd in Quintessence, een groothandelsnetwerk op te zetten.

Aansluitend ben ik benaderd om voor de Antroposofische Vereniging in Nederland een internationaal congres in Maastricht op te zetten, een taak die bijna vanzelf uitmondde in het bijna twintig jaar leiding geven aan het verenigingsbureau in Zeist.

Je zou mij grotendeels een ‘doe-antroposoof’ kunnen noemen; intuïtief herken ik de waarde van de antroposofie maar die moet wel op aarde gezet worden, dus praktisch organiseren is mijn voornaamste taak bij de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging en de diverse contacten met o.a. begunstigers en overheden zodat daarmee de meer inhoudelijke werkzaamheden van bestuur en redactie ondersteund kunnen worden.