menu

Search
Close this search box.

Drie nieuwe herdrukken

Drie uitverkochte titels zijn opnieuw beschikbaar. De klassieker ‘Theosofie’: de eerste volledige beschrijving van het mens- en wereldbeeld van de antroposofie. De bestseller ‘De strijd om het mens-zijn’: over het mysterie van het kwaad, een thema dat uniek is voor het werk van Rudolf Steiner. De intieme beschrijving ‘Uit de sterren’: de gebeurtenissen tussen twee levens in en de uiteindelijke afdaling van de ziel naar de aarde.
Loading...

Steun ons

Berichtenservice

Er zijn weer drie nieuwe herdrukken beschikbaar van gewilde titels die enige tijd uitverkocht waren: Theosofie, De strijd om het mens-zijn en Uit de sterren.

Theosofie in een nieuwe vormgeving

Lange tijd was deze toptitel niet beschikbaar. Maar nu is er een geheel herziene nieuwe druk. We wilden het boek in een nieuwe, nog wat elegantere vorm laten verschijnen. En dat is gelukt. Angelique Kleijne heeft binnen de kaders van de oude vertrouwde vorm het geheel zachter en eleganter gemaakt. En door de ruimere letter is het boek nog leesbaarder.

In Theosofie (1904) gaf Rudolf Steiner de eerste volledige beschrijving van het mens- en wereldbeeld van de antroposofie. Steiner beschrijft de mens hier als een wezen dat op drie verschillende manieren in contact staat met de wereld: via zijn lichaam, zijn ziel en zijn geest.

Theosofie
De essentie van het mens-zijn
Prijs: € 27,50 – gratis verzending
Hardcover – 280 pagina’s – leeslint

De strijd om het mens-zijn – 3e druk nu beschikbaar

In De strijd om het mens-zijn staat een thema centraal dat uniek is voor het werk van Rudolf Steiner: het mysterie van het kwaad. Welke krachten zijn het die ‘goed’ dan wel ‘kwaad’ in de wereld brengen? En hebben wij daar zelf niet de hand in?

Steiner schetst in dit boek de dilemma’s van de moderne tijd. Materiëel heeft de mensheid een enorme kunde ontwikkeld. Maar wat weten wij eigenlijk over de geheimen van de levende natuur, van onze eigen existentie en van het samenleven met andere mensen?

De strijd om het mens-zijn
Prijs: € 32,50 – gratis verzending
Hardcover – 304 pagina’s – leeslint

Uit de sterren – nu al tweede druk

Wie ben ik en waarom ben ik die ik ben? Het idee dat je er al eerder was voelt voor steeds meer mensen als reëel. Maar hoe werkt reïncarnatie dan?

Op de gebeurtenissen tussen twee levens in werpt Rudolf Steiner in deze voordrachten een onvermoed licht. De nadruk ligt vooral op de laatste fase: de uiteindelijke afdaling van de ziel, het moment van de conceptie en bijzondere aspecten van de embryonale ontwikkeling. Een boek voor ouders, opvoeders en ieder die zich vragen stelt over het leven.

Uit de sterren –
De lange weg naar een nieuwe geboorte
Prijs: € 24,50 – gratis verzending
Softcover – 200 pagina’s