menu

Search
Close this search box.

SteunOns

Steun ons

Onze begunstigers vormen het fundament van de Steiner Vertalingen. Met elkaar zorgen onze begunstigers ervoor dat het werk van Rudolf Steiner door ons kan worden vertaald en uitgegeven, waarmee het bereik en de betekenis van zijn werk in het Nederlandse taalgebied wordt vergroot.

Met een bedrag van minimaal € 65 per jaar steunen de begunstigers het werk van de stichting. Jongeren tussen 18 en 25 jaar doen dit door € 25 per jaar bij te dragen.

In principe verschijnt er jaarlijks een nieuwe uitgave, daarnaast verzorgt de stichting heruitgaven en herdrukken, zodat de boeken voor de lezers actueel en beschikbaar blijven.

Begunstigers die in één keer een bedrag willen schenken van ten minste € 3.000 kunnen in overleg met de penningmeester kiezen welke boeken zij uit de gehele collectie zouden willen ontvangen. In dat geval is de gift niet geheel meer aftrekbaar, maar dient men rekening te houden met de aanschafwaarde van de boeken.

‘Het geestgeschenk in mij te hoeden,

gebiedt mij streng mijn voelend weten,

opdat de goddelijke gaven rijpend

in zielegrond vruchtdragend

mijn zelf hun vruchten brengen.’

Ja, ik wil begunstiger worden van de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen

Heeft u het vakje hierboven aangevinkt?

Dankuwel!

U heeft ons zojuist laten weten dat u de Stichting Steiner Vertalingen met een donatie of een legaat wilt ondersteunen.

Steiner Vertalingen is voor een groot deel afhankelijk van mensen als u. Wij zijn u daarom  buitengewoon erkentelijk.

Uw gegevens zijn verstuurd naar het secretariaat van de Stichting Steiner Vertalingen. Wij nemen binnenkort contact met u op, maar vragen u er rekening mee te houden dat daar enige dagen overheen kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

Secretariaat Steiner Vertalingen