menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reacties en paneldiscussie bij boekpresentatie
van In het midden de mens

Reactie van Claudette de Graaf Bierbrauwer en Peronnik Veltman op het nieuwe boek. Ook een reactie van Annemieke van der Groen en Marije Ehrlich tijdens het panelgesprek met Christof Wiechert, onder leiding van Ignaz Anderson.
Loading...

Steun ons

Berichtenservice

De boekpresentatie van de nieuwe uitgave van de Rudolf Steiner Vertalingen, In het midden de mens. Bronnen van goed onderwijs, was op zondag 31 oktober 2021 in de Stichtse Vrije School te Zeist (zie hier het filmverslag van de voordracht die oud-vrijeschoolleerkracht en inleider Christof Wiechert bij die gelegenheid hield).

Na de bijdrage van Christof Wiechert gaven Claudette de Graaf Bierbrauwer (mede-oprichter Operation Education) en Peronnik Veltman (directeur/bestuurder Athena) een eerste reactie op het boek. Vervolgens deden Annemieke van der Groen (schoolleider Daltonschool Amsterdam) en Marije Ehrlich (schoolleider Vrijeschool Castricum) dat ook, terwijl zich bij hen aan tafel hadden gevoegd, met Christof Wiechert in hun midden, voor een panelgesprek. Als gespreksleider trad Ignaz Anderson op, de kersverse nieuwe voorzitter van de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen.

Volgend op de eerste twee reacties begon het panel na 25 minuten, de totale film duurt anderhalf uur en is gemaakt door filmmaker Wout Boekeloo.